Beef Jerky goedkoop?

Ben je op zoek naar goedkope beef jerky?

Beef Jerky is vaak voor zeer schappelijke prijzen te koop. Maar weet je precies wat je in huis haalt? Goedkope Beef Jerky is immers vaak van mindere kwaliteit en bevat veel bewaarmiddelen. Zonde en overbodig, aangezien goed bereide Beef Jerky sowieso lange tijd bewaard kan worden.

Wanneer er een goed product op de markt komt, kun je er vanuit gaan dat er binnen de kortste keren een goedkopere namaakvariant ligt. Dit is niet anders met Beef Jerky. In veel gevallen kun je het verschil direct proeven. Veel goedkope versies zijn vettig en enkele breken eenvoudig. In deze versies wordt bovendien afvalvlees gebruikt terwijl vetvrij, mals vlees de basis zou moeten zijn voor dit tussendoortje. Ook worden er vaak suikers aan toegevoegd.

Goede Beef Jerky kan moeiteloos buiten de koelkast bewaard worden. Wanneer leveranciers je aanraden deze in de koelkast te bewaren, dien je al alert te zijn. Bovendien zou de snack niet vet moeten zijn en een hoog gehalte proteïne moeten hebben. De producten die wij verkopen worden allemaal onderworpen aan de strengste controles. Je kunt er daarom zeker van zijn dat je een goed product in huis haalt dat je perfect kunt matchen met bijvoorbeeld een dieet.