Beef Jerky Survival Pack

In 2012 deden we een promotie omwille van de “einde der tijden” voorspelling van de Maya’s.

Bij elke bestelling van het Beef Jerky Pack kreeg je gratis een gsm-lader met zonnepanelen, een rietje met speciale technologie om vervuild water drinkbaar te maken en onze ‘Beef Jerky Survival Guide’:

Het einde der tijden is daar. De kalender van de Maya’s eindigt, de Egyptenaren voorspelden het en nog een handvol andere schouwers van de kristallen bol houden bij hoog en laag vol: nog even en het is afgelopen. Vrijdag 21 december is de dag des oordeels. Het is goed dat je net je voorraad beef jerky aangevuld hebt! Onze beef jerky is het perfecte post-apocalyptische voedsel: lichtgewicht, boordevol energie & proteïnen en bewaart erg lang!

Je krijgt in deze barre tijden ook exclusief de Big John’s Beef Jerky Ultieme Survival Guide!

Zorg dat je altijd een schop bij de hand hebt! Bij het zoeken naar een veilig onderdak kan je altijd gebruik maken van de natuur. Graaf jezelf een put en laat wat ruimte, gebruik rondslingerende bladeren, takken en papier als uitstekend isolatie materiaal. Zo blijf je warm en verhoog je je kansen om te overleven. Met een plastic zeil kan je jezelf ook makkelijk beschermen tegen regen. Laat nooit etensresten rondslingeren bij je schuilplaats, dit trekt de aandacht van wilde dieren en brengt gevaren met zich mee.

De beste manier om aan een wild dier te ontkomen: begeef jezelf traag en zelfzeker naar een andere plaats, wat je vooral niet mag doen is in paniek weglopen!

Om je lichaamswarmte te bewaren moet je aan 2 punten denken:
-Blijf droog, probeer altijd een kampvuur te starten
-Suiker helpt om je lichaamstemperatuur de lucht in te sturen. Probeer water op alle manieren te vermijden. Water dient als een geleider tussen de koude buitenlucht en je lichaam.

Vermijd alcohol, alcohol zorgt voor vasodilatatie, je aderen gaan zich onderhuids openen waardoor je al je warmte verliest aan de buitenlucht.

Ben je wanhopig op zoek naar voedsel ? De natuur brengt soelaas. Als je een plant of bes wil testen doe je dit best door ze te scheiden in wortel/bladeren en stam. Wrijf deze met pauzes van 45 minuten op een gevoelig lichaamsdeel zoals de pols. Wanneer geen uitslag verschijnt is de plant “veilig”.

Paddestoelen vermijd je best in hun geheel, hiervan zijn té veel soorten giftig. Vermijd planten met glanzende bladeren en melk-achtig sap. Vermijd planten en bessen die ruiken naar perzik of amandel , deze bevatten cyanide.

Wanneer je op zoek bent naar vers water dan laat je je best leiden door de dierenwereld. Probeer daarom zo snel mogelijk dieren op te sporen aan de hand van sporen op de grond. Als vinken en duiven laag en in een rechte lijn vliegen zijn ze onderweg naar water. Je kan vaak beroep doen op berkenbomen voor het tappen van helder water !

Vermijd zout water !
Vermijd het onbehandeld drinken van water uit de natuur, dit bevat meestal bacterie stammen zoals: E Coli, Salmonella, Microsporidia. Eerst opwarmen of behandelen met daarvoor goedgekeurde tabletten.

Beef Jerky Survival Pack =
1x American Style Gold Jerky 400 gram
1x Teriyaki 400 Gold Jerky gram
1x Pepper Gold Jerky 400 gram
1x Sweet Chilli Gold Jerky 400 gram
1x Hot Chilli Gold Jerky 400 gram
1x Traditional Biltong 400 gram
1x Garlic Biltong 400 gram
1x Chakalaka Biltong 400 gram
1x Peppered Biltong 400 gram
1x Chili Biltong 400 gram
1x Piri Piri Biltong 400 gram
1x Traditional Droewors 100 gram
1x Garlic Droewors 100 gram
1x Chili Droewors 100 gram